Goedbezig Beursvloer

Beste Wijkbewoner,

Op 8 oktober 2018 vindt van 18.00 tot 20.30 uur weer de Goedbezig Beursvloer in Weert plaats.

 

Het belooft weer een sprankelend evenement te worden waarbij handel met gesloten beurzen tussen bedrijven en vrijwilligersorganisaties centraal staat.

Dit jaar stelt Van Mossel VW/Audi Weert hun bedrijfspand aan de Edisonlaan 1 (ingang Kelvinstraat) ter beschikking voor de beursvloer. “Betrokken ondernemerschap vinden we erg belangrijk. Zo zijn we al jaren maatschappelijk partner van een goed doel in Weert. Tijdens de Goedbezig Beursvloer staat betrokken ondernemerschap centraal hetgeen ons trots maakt om gastheer in 2018 te zijn. Ons motto is ”‘Van Mossel biedt u meer dan u verwacht’ hetgeen maakt dat we met veel plezier onze showroom ter beschikking stellen voor de Beursvloer. Wij heten ondernemers en verenigingen van harte welkom en dagen ze uit om leuke matches met elkaar te maken.”  aldus Edwin Gertsen, Bedrijfsdirecteur Van Mossel VW/Audi Weert

 

Vrijwilligersorganisaties vragen bijvoorbeeld om kennis, faciliteiten of helpende handen en stellen hier iets tegenover. Bedrijven op hun beurt bieden geen geld aan maar sluiten aan op de vraag of bieden zelf materialen of kennis aan. Op de beursvloer zijn ook vertegenwoordigers van scholen en serviceclubs van harte welkom, want ook voor hen zijn er mooie matches te maken.

 

Een aantal voorbeelden van mogelijke matches

  • Een scouting krijgt een zithoek aangeboden door een bedrijf en biedt een lunch aan het personeel aan.
  • Een ZZP-er helpt een vereniging bij het organiseren van een evenement; de vereniging maakt reclame tijdens het evenement voor de ZZP-er.
  • Leden van een serviceclub trainen jongeren van een jongerencentrum of klas op sollicitatievaardigheden; de jongeren verzorgen een rap-optreden tijdens een feest van de club.
  • Een bedrijf helpt een sportvereniging met PR; de vereniging speelt een vriendschappelijke wedstrijd tegen het personeel en regelt een hapje en drankje achteraf.
  • Leerlingen doen een onderzoekje voor een bedrijf; het bedrijf geeft een gastles op school of geeft leerlingen de mogelijkheid om zijn bedrijf te bezoeken.
  • Een creatieve club krijgt hulp om stichting te worden van een notaris in ruil voor een schilderij of beeld.

 

Interesse?

Heeft u interesse om deel te nemen? Meld u dan aan via de aanmeldknop hieronder.

Mocht u over bovenstaande vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Hopelijk tot ziens op de Beursvloer!