Terugkoppeling inloopmoment en deelname klankbordgroep

Beste meneer / mevrouw,

 

Op 31 januari 2024 heeft er een inloopmoment plaatsgevonden waar de plannen nader zijn toegelicht voor het huisvesten van 400 internationale werknemers op de Kelvinstraat nr. 5. U bent aanwezig geweest op het inloopmoment of u heeft eerder te kennen gegeven dat u op de hoogte wil blijven van verdere ontwikkelingen.

 

De vergunning is reeds aangevraagd en wij willen graag met een klankbordgroep naar de uiteindelijke vergunningverlening toe werken. Veel zaken staan nog niet vast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de terreinindeling, afspraken over het huisreglement en het voorkomen van
overlast. Tijdens de klankbordgroep sessies kunnen ook ervaringen gedeeld worden van de omliggende bedrijven en buurtbewoners van de locatie in Stramproy (Industrieweg 16). Van deze locatie is Tim Clement ook de eigenaar en ook hier is United Homes de beheerorganisatie.

 

Heeft u interesse om deel te nemen aan de klankbordgroep? Dan kunt u dit kenbaar maken door op deze mail te reageren voor 1 maart. Bij voorbaat dank hiervoor.

 

In de bijlage het verslag van het inloopmoment. U vindt hier de vragen die gesteld zijn met antwoorden en onderaan het document de tekeningen van het complex en enkele sfeerbeelden.

 

Heeft u nog prangende vragen dan kunt u ons altijd contacteren per mail op dit mailadres of telefonisch via 0629458888.

 

Hartelijk dank voor uw interesse en graag tot een volgende keer,

 

Vriendelijke groet,

 

Bert Fonteijn en Tim Clement

 

Verslag inloopmoment compleet